Visagie Amsterdam

Op zoek naar een visagist in Amsterdam?

Bent u op zoek naar visagie voor televisie, bladen, fashionshows, lookbooks, beurzen, evenementen, bruidsmake-up, workshops of voor fotografie in Amsterdam? Colourfool Agency heeft meer dan 15 jaar ervaring in deze branches.

Colourfool Agency vertegenwoordigd een team van creatieve make up and hair artist die kunnen leunen op jarenlange ervaring.  Door deze ervaring, artisticiteit en vakkundigheid haalt u met vertrouwen een betrouwbare visagist in huis die weet wat er van hem/haar wordt verwacht.

Visagie in AmsterdamColourfool Agency heeft al voor meerdere grote producties de visagie mogen doen. Denk hierbij aan Miljoenenjacht, The Voice, Say yes to the dress, Hollands next top model. Wij zijn te boeken voor grote en kleine producties. Voor grote en kleine budgetten. Voor spoedklussen en voor grote klussen waar meerdere visagisten tegelijk nodig zijn. We hebben voor ieder project en elk budget de beste artiest voor jou. 

Wil je meer weten? Of wil je direct een artist of talent boeken? Neem dan contact met ons op door onderstaand formulier in te vullen, te mailen naar info@colourfoolagency.nl of te bellen naar 06 385 32 666