Florine Koenen

florine@colourfoolagency.nl

+31 6 385 32 666

Pascale Tesser

pascale@colourfoolagency.nl

+31 6 5137 558

Finance

administratie@colourfoolagency.nl

+31 6 3603 7599

Multichannel content en fotografie zijn het belangrijkste onderdeel van communicatie geworden en make up is daarbij van essentieel belang 

Colourfool Agency  is speciaal opgezet om deze behoeften flexibel, snel en effectief te faciliteren.

We zijn wendbaar in onze aanpak om uw wensen volledig te ondersteunen om content te creëren met de vereiste snelheid, kwaliteit en kosten.

We faciliteren elke manier van werken, of het nu gaat om het leveren van een   team voor fashion shows, beauty  adviseurs of make up voor een photoshoot. Schakel je artist(s) in of laat ons het meest geschikte talent voorstellen.

Hoe dan ook, we zullen u ondersteunen met alles wat nodig is om uw project tot een verbluffend eindresultaat te brengen.

Ons succes komt voort uit onze nauwe samenwerkingen met bureaus,merken en fotografen. We hebben uitgebreide make up expertise mbt allerlei soorten beeldmateriaal, van tv-commercials en redactionele shoots tot digitale campagnes, muziekvideo’s en zelfs bruidsmade up . Niets maakt ons gelukkiger dan het uitvoeren van ons vak en een blije klant.

Maar ook voor kleinere producties of tfp shoots kun je bij ons terecht. We streven ernaar dat iedereen kan werken met onze artiesten zowel solo als in teamverband.

Mocht je interesse hebben in een samenwerking, heb je een productie waar je een team voor nodig hebt of ben je opzoek naar iemand die een workshop kan geven, mail of bel ons  voor de mogelijkheden en wie weet zien we elkaar snel!