Ons verhaal

Over Colourfool agency

Colourfool Agency is een jong en dynamisch agentschap, dat bestaat uit all-round hair and make up artists. Wij verzorgen al 15 jaar de mooiste looks voor televisie, reclame, fashion en fotografie. Dat doen wij met veel enthousiasme en toewijding.

Wij werken met ervaren Senior Artists en talentvolle Junior Artists.

Onze Seniors weten precies wat er van ze wordt verwacht op de set. De Juniors hebben minder werkervaring, maar zijn wel all-round opgeleid.Met deze formule kan Colourfool Agency elke opdracht aan. 

Al onze make up artists zijn all-round opgeleid door Pascale Tesser, die op haar beurt het vak heeft geleerd van John Kattenberg en Ellis Faas. Naar onze smaak Nederlands beste visagisten.

Pascale heeft 30 jaar werkervaring doorgegeven aan onze artists ,daarmee hebben zij een uniek make up dna ontwikkeld en kun je van al onze mua’s een goed resultaat verwachten.

Colourfool Agency heeft door de jaren heen een goede naam opgebouwd, zelfs zo goed dat ook andere agentschappen onze artiesten wel eens boeken.

Wij zijn trots dat veel van onze opdrachtgevers al meer dan 15 jaar met ons blijven samenwerken. Een mooier visitekaartje bestaat er niet voor ons.