OVER COLOURFOOL AGENCY

De mooiste visagie en hairstyling, daar zorgt Colourfool Agency al ruim 15 jaar voor.

Zowel in Nederland als internationaal

 

OVER COLOURFOOL AGENCY

De mooiste visagie en hairstyling, daar zorgt Colourfool Agency al ruim 15 jaar voor.

Zowel in Nederland als internationaal

 

 

Wij verzorgen make-up en hairstyling voor cosmeticamerken, televisieprogramma’s, beurzen, evenementen, shows, bladen en lookbooks en fotograven. We zijn onze klanten dankbaar dat zij steeds loyaal aan ons blijven en onze artiesten steeds opnieuw boeken.

Een mooier visitekaartje bestaat er niet voor ons. 

 

Ons collectief bestaat uit een grote groep professionals: ervaren make-up en hairstylisten, maar ook nieuw talent .

Staat er een grote productie gepland waarvoor je meerdere visagisten tegelijk nodig hebt? Of is je vertrouwde make-up artist ziek en heb je snel een vervangende visagist nodig? Wij zorgen ervoor.

Met een glimlach de deur uit

Onze missie? Iedereen aan het eind van de dag met een glimlach weer naar huis. Tevreden opdrachtgevers en modellen, maar ook een tevreden hair & make-up artist. We gaan altijd voor het allerbeste resultaat en fijne vibes. Of je nou een groot of een klein budget hebt. 

Visagie en hairstyling voor ieder budget

Wij werken met ervaren visagisten en hairstylisten. Mensen die precies weten hoe het eraan toegaat op de set. En die snappen hoe je de perfecte make-up en haarlook creëert in elke situatie. 

Uniek aan ons agentschap is dat wij ook nieuw talent inzetten. Allemaal all-round hair & make-up artists, die staan te trappelen om werkervaring op te doen. Hierdoor kunnen wij ook opdrachtgevers helpen die op een laagdrempelige manier met een visagist willen samenwerken. Denk aan visagie voor promoties, bruidsmake-up en kleinere producties. 

Wil je een ervaren artist of een aanstormend talent boeken?